19.8 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 28 mai, 2022

1 IUNIE: Dorian Popa în concert la Mioveni!

Alte Știri

1 iunie este Ziua Internaţională a Copilului, un bun prilej de a ne aminti ce-şi doresc copiii, dacă sunt fericiţi şi dacă le sunt respectate drepturile şi bunăstarea şi totodată de a aduce un omagiu părinţilor din toată lumea.

Ca în fiecare an, Consiliul Local, Primăria Orașului și Centrul Cultural Mioveni organizează o serie de manifestări dedicate copiilor și nu numai, oferindu-le prilejul de a-și demonstra talentul prin desene pe asfalt, demonstrații sportive și concurs de șah.

De asemenea începând cu ora 17.00, pe platoul din Centrul  Civic al Orașului, copiii au înâlnire cu personaje pe picioroange, personaje din povești și din desene animate. Pe scenă vor urca artiști locali, trupele de dans ale Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia Mioveni, elevii Clubului Copiilor Mioveni, elevii Centrului Cultural Mioveni, dar și îndrăgitul artist, Dorian Popa.

Bucurați-vă, dragi copii, alături de cei dragi, de această zi specială!

Ultimele Știri

GODENI: Primarul Ion Pădureanu, apel disperat pentru localnici

GODENI: Primarul Ion Pădureanu, apel disperat pentru localnici: "Dragi cetățeni din Costești și Capu Piscului de o săptămână pompăm apă,...
Dr.Max - farmacie online

Alte știri din aceeași categorie