web analytics
Breaking News

10 mașini de poliție și dube ale mascaților după cei care au oripilat România!

10 mașini de poliție și dube ale mascaților după cei care au oripilat România!

10 mașini de poliție și dube ale mascaților după cei care au oripilat România! Oamenii legii au intervenut aseară în localitate Stoenești, pentru a ridica de la domiciliile lor pe Doru Vasile Durleci de 24 de ani și Dorel Durleci de 48 de ani ce au primit pedepse de 15 ani și 8 luni, respectiv 20 de ani și 8 luni pentru crimă, fiind condamnați de magistrații de la Curtea de Apel Pitești.

Autorul crimei, Pavel Laurențiu Durleci a murit la scurt timp după ce a fost condamnat în prima instanță în închisoare.

Acesta a primit sentința pe viață după ce şi-a omorât fosta soţie, tatăl şi bunicul acesteia.

Între familiile Tinca şi Durleci din comună Stoeneşti din Argeş există de ani buni o stare conflictuală. Membrii celor două familii, vecini şi în acelaşi timp şi rude, se certau mereu şi totul se termină cu bătăi crunte. Pe masa anchetatorilor s-au aflat mai multe dosare de cercetare în care părţi sunt membrii celor două clanuri. Pe marginea stării conflictuale şi a unei sume de bani, în luna aprilie s-a iscat un nou scandal care a degenerat.

După ce s-au bătut, romii au pus mâna pe cuţite şi şi-au făcut dreptate cum au crezut ei de cuviinţă. În urmă au rămas trei cadavre. O femeie şi doi bărbaţi au picat răpuşi după ce au primit lovituri de cuţit.

Laurenţiu Durleci a dat loviturile mortale şi a reuşit să fugă, scăpând astfel de furia familiei decedaţilor. Imaginea de la Stoeneşti era sumbră: un cadavru într-o casă, iar celelalte două pe uliţă. Când au realizat scandalagiii ce s-a întâmplat au sunat la 112 să ceară ajutor, însă pentru cei trei era prea târziu, erau decedaţi.

About The Author

Related posts