10 permise de conducere suspendate de poliţiştii argeşeni!

10 permise de conducere suspendate de poliţiştii argeşeni!

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei din cadrul birourilor şi formaţiunilor rutiere orăşeneşti şi municipale au acţionat pe raza de competenţă, ocazie cu care au aplicat 176 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 45.687 de lei, au reţinut în vederea suspendării dreptului de circulaţie 10 permise de conducere şi au retras 5 certificate de înmatriculare.

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Schitu Goleşti l-au identificat pe C.C.L. de 38 de ani din comuna Vlădeşti, care, în data de 24 iunie a.c., ar fi condus un autoturism, pe DJ 732, pe raza comunei Aninoasa, iar după producerea unui eveniment rutier fără victimă, a abandonat autovehiculul la faţa locului. În urma verificărilor efectuate poliţiştii au stabilit că bărbatul are permisul de conducere anulat din anul 2013. În cauză sunt continuate cercetările conform art. 335 din Codul Penal.

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Domneşti au depistat pe S.R.C. de 25 de ani din municipiul Bucureşti, în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei Corbi, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. În cauza a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Domneşti au depistat pe S.M. de 35 de ani  din comuna Brăduleţ, în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei Corbi, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal conform art. 337 din Codul Penal.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Mioveni au depistat pe T.G.F., de 31 de ani, din oraşul Mioveni, în timp ce conducea un autoturism, pe raza oraşului Mioveni, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. În cauza a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

About The Author

Related posts