18.8 C
Campulung Muscel
vineri, 29 martie, 2024

Cursuri online la Facultatea de Științe Economice din Câmpulung

Alte Știri

Deschiderea anului universitar la Facultatea de Științe Economice din Câmpulung a avut loc în data de 5 octombrie 2020 într-un cadru solemn. S-a ținut și un moment de reculegere timp de un minut.

În această vară colega cadrelor didactice, Odi Zărnescu a ales să îi părăsească definitiv privindu-i acum din Ceruri.

Decanul conf. univ. dr. Laurenția Avram a prezentat mesajul rectorului al Universității Spiru Haret, conf. univ. dr. Aurelian A. Bondrea.

În continuare, cadrele didactice titulare au adresat câte un cuvânt de bun venit, studenților și masteranzilor facultății care au participat online.

Cursurile se vor desfășura online conform orarului cadrele didactice din cadrul facultății vor intra în direct cu studenții, dar aceștia mai pot beneficia de o formă înregistrată a cursurilor pe tot parcursul semestrului. Platforma este deschisă permanent iar de la ora 11.00 studenții din fiecare an vor avea întâlnire cu un cadru didactic care se va ocupa de problemele și întrebările pe care le ridică studenții în acest semestru.

Ultimele Știri

Data când va fi gata noua Creșă, construită după Revoluție, în Câmpulung Muscel

Data când va fi gata noua creșă, construită după Revoluție, în Câmpulung Muscel. Primărița Elena Lasconi a anunțat că...

Alte știri din aceeași categorie