5.1 C
Campulung Muscel
joi, 25 aprilie, 2024

1052 de studenți de la UPIT! Au rămas fără calitatea de student!

Alte Știri

Rectorul Universității de Stat din Pitești, Dumitru Chirleșean taie și spânzură atunci când nu sunt respectate regulile universitare! 1052 de studenți au preferat să plece cu banii pentru taxa universitară la schi, în loc să își achite restanțele până la data de 17 ianuarie, cel puțin acest lucru l-a declarat rectorul în cadrul unei conferințe de presă.

Fiind anunțați public că au restanțe, cei 1052 de studenți au constat că nu pot intra în sesiune, sau participa la cursuri pentru că le-a fost suspendată calitatea de student. La doar două zile, jumătate din numărul studenților cu restanțe și-au achitat datoriile.

Universitatea de Stat din Pitești are un număr de 6000 de studenți, iar cei 1052 studenți care nu și-au achitat taxele ar fi afectat 15% din bugetul universității.

,,I-am anunțat pe acești studenți pe toate căile posibile, mi-au spus că nu au bani de schi, dacă îi forțăm să își plătească taxele. Au avut surpriza să nu intre în examene, am înțeles toate cazurile sociale, le-am și ajutat. Restanțierii care și-au achitat taxele la zi, au venit la mine cu dovada plății, și-au recăpătat imediat calitatea de student. Așa procedăm cu fiecare în parte. Dar studenții au rămas cu restanțe și de 40 lei. Cred că această sumă nu este un capăt de țară, puteau face ceva să le achite”, a mai adăugat rectorul Chirleșean.

Ultimele Știri

AMALIA GLONȚ. Liderul partidului politic, Pîrnuță lon din comuna Rucăr aduce o serie de calități și competente valoroase în administrarea locală

AMALIA GLONȚ. Liderul partidului politic, Pîrnuță lon din comuna Rucăr aduce o serie de calități și competente valoroase în...

Alte știri din aceeași categorie