18.2 C
Campulung Muscel
vineri, 29 martie, 2024

Trofeul Sfinx a adus la Câmpulung peste 300 de mici fotbaliști

Alte Știri

Peste 300 de copii, născuți în 2011, pasionați de fotbal, au început în data de 5 mai, la Câmpulung, competiția pentru Cupa Campionilor, trofeul Sfinx.

A fost pentru prima dată când s-a desfășurat o astfel de competiție în Câmpulung cu micii fotbaliști și locali dar și cu cei veniți din alte colțuri ale țării.

Duminică s-a încheiat competiția Trofeul Sfinx – Cupa Campionilor U10 la fotbal, câștigătoare fiind echipa Viitorul Argeș. ,,În competiție au intrat 24 de echipe care au trăit din plin emoțiile competiției și sper să ne revedem la anul. Am văzut copii fericiți, cu lacrimi în ochi, am văzut ambiție, dăruire și nu în ultimul rând am văzut fair-play! A fost un turneu reușit, bravo Ovidiu Tică!!!”, a scris viceprimarul Nicolae Zaharia pe pagina sa de socializare.

,,Este prima competiție de genul acesta și mă bucur că are loc la noi în oraș. Sunt sigură că printre micile talente se află un viitor Hagi”, a scris primarul Elena Lăsconi pe pagina sa de socializare.

Ultimele Știri

Marele anunț la PSD Câmpulung. S-a stabilit candidatul pentru primăria Câmpulung

Marele anunț la PSD Câmpulung. S-a stabilit candidatul pentru primăria Câmpulung. În urmă cu puțin timp, președintele PSD Argeș, Ion...

Alte știri din aceeași categorie