11 persoane reţinute în urma descinderilor în comunele Rucăr, Albeştii de Muscel şi Bughea de Sus!

În seara zilei de 05 aprilie a.c. polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, au reținut, 11 persoane în urma celor 40 de percheziții, 37 domiciliare și 3 la societăți comerciale de prelucrare a materialului lemnos, efectuate într-un dosar penal întocmit de Poliția Municipiului Câmpulung, Secția de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț, privind săvârșirea infracțiunilor de tăiere fără drept de arbori, furt de arbori, tăinuire la furt de arbori și complicitate la furt de arbori. Acţiunea a fost coordonată de comandantul Poliţiei Câmpulung, comisarul şef Gheorghe Ciolan şi de adjunctul acestuia, comisarul şef Marius Şendroiu.

Din cercetări a reieşit că, în perioada octombrie 2016 – martie a.c., persoanele vizate ar fi tăiat ilegal peste 5200 de arbori, respectiv cantitatea de aproximativ 1235 metri cubi, în valoare de peste 163.000 de lei, iar ulterior ar fi transportat, prelucrat și comercializat materialul lemnos.

În urma perchezițiilor 24 de persoane au fost conduse la sediul Poliţiei Municipiului Câmpulung pentru audieri.

Cele 11 persoane au fost reținute pe bază de ordonanță pentru 24 de ore și încarcerate în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș. Aceste persoane vor fi conduse astăzi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung pentru audieri. Astăzi, instanţa va stabili dacă cei 11 vor petrece următoarele 30 de zile în stare de arest preventiv sau nu.

About The Author

Related posts