15.7 C
Campulung Muscel
marți, 16 aprilie, 2024

SIMONA BUCURA OPRESCU: ,,Voi susține toate măsurile eficiente care să vină în sprijinul mediului de afaceri atât de greu încercat în această perioadă”

Alte Știri

Reuniunea pe probleme economice de actualitate ale județului #Argeș organizată săptămâna trecută de către Camera de Comerț, Industrie și Agricultură la care a participat deputatul Simona Bucura Oprescu alături de alți colegi parlamentari a scos în evidență, o dată în plus, nevoia de #stabilitate legislativă, de #investiții pentru dezvoltarea infrastructurii și de măsuri concrete pentru sprijinirea mediului de afaceri afectat de pandemie.

Toate acestea trebuie îmbinate armonios cu tranziția către soluții „verzi”, pentru protecția mediului (Green Deal-ul european), dar și cu reguli clare privind urbanismul, digitalizarea instituțiilor publice, o fiscalitate echitabilă și atragerea de resurse financiare de la Bruxelles și de la Guvern pentru nevoile de investiții ale comunităților locale.

,,În calitate de parlamentar și de președinte al Comisiei pentru Administrație Publică și Amenajarea Teritoriului din Camera Deputaților voi susține toate măsurile eficiente care să vină în sprijinul mediului de afaceri atât de greu încercat în această perioadă.

Așa cum am mai spus, promovarea unei legislații coerente privind parteneriatul public-privat, dar și a unor măsuri precum impozitarea progresivă în anumite domenii de activitate, protecția mediului ori susținerea exporturilor sunt puncte cheie ale unei foi de parcurs care să fie agreată și urmărită atent în viitorul apropiat de către toate părțile implicate.

Astfel de întâlniri vor avea loc cu regularitate de acum înainte, pentru că numai împreună putem identifica problemele reale cu care se confruntă mediul de afaceri și comunitățile locale și să găsim cele mai bune soluții pentru a le rezolva!”, a declarat Simona Bucura Oprescu.

Ultimele Știri

Lovitură puternică pentru proprietarii DACIA. Trebuie să meargă cu mașinile URGENT în service

Lovitură puternică pentru proprietarii DACIA. Trebuie să meargă cu mașinile URGENT în service. Dacia a declanșat o campanie de rechemare...

Alte știri din aceeași categorie