12.3 C
Campulung Muscel
joi, 25 aprilie, 2024

Absolvenții licențiați în Științe Economice care urmează specializarea de Masterat – Contabilitate vor intra în CECCAR fără examen de admitere și fără taxă

Alte Știri

Specializările Facultății de Științe Economice din Câmpulung rămân tot în domeniul economic și pentru anul universitar care va începe la sfârșitul lui 2021.

Absolvenții facultății pot lucra economiști în toate domeniile de stat sau private. Masteratul se adresează celor care doresc să devină experți contabili. Vestea bună este că acest masterat este acreditat CECCAR adică absolvenții licențiați în științele economice care vor urma acest program de masterat vor intra in stagiul CECCAR, fără examen de admitere.

,,Am obținut această echivalare a examenului la forul tutelar al contabililor din România la cel mai înalt nivel. Am decis să facem asta pentru ei deoarece ani de zile, cu exemple de la nivelul țării, sunt foarte puține locuri în CECCAR, examenul este foarte greu, mai ales după o pauză când vrei să reintri într-un mediu educațional. Chiar dacă profesional ești în meseria de contabil, examenul de intrare în CECCAR este ca unul de intrare într-o facultate. Facultatea prin echivalare cu Ministerul Învățământului și CECCAR și-a modificat planul de învățământ, au fost introduse disciplinele de admitere în CECCAR iar prin toate demersurile am reușit să echivalăm acest examen.

Absolvenții licențiați în Științe Economice care urmează specializarea de Masterat – Contabilitate vor intra în CECCAR fără examen de admitere și fără taxă, bineînțeles. Taxa a fost în jur de 1000 de lei, dar nu valoarea banilor a ridicat probleme permanent ci acel examen de admitere”, a declarat decanul Facultății de Științe Economice, Laurenția Avram.

Ultimele Știri

Nicolae Velcea: ”Datorită încrederii pe care cetățenii mi-au acordat-o am dus la bun sfârșit proiecte importante”

Nicolae Velcea: ”Datorită încrederii pe care cetățenii mi-au acordat-o am dus la bun sfârșit proiecte importante.” Nicolae Velcea și-a depus...

Alte știri din aceeași categorie