5.5 C
Campulung Muscel
marți, 19 martie, 2024

1131 misiuni în luna octombrie în care au fost angrenaţi 3460 jandarmi

Alte Știri

Structurile de ordine publică ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş au executat 1131 misiuni în luna octombrie a acestui an, în care au fost angrenaţi 3460 jandarmi, având ca principal obiectiv creşterea gradului de siguranţă a cetăţeanului.

Principalele direcţii de acţiune au fost organizarea şi executarea misiunilor de asigurare a ordinii publice la manifestările religioase, cultural – artistice, comemorative şi sportive.

În ceea ce priveşte ordinea şi siguranţa publică, în trimestrul III 2018, structurile inspectoratului au executat un număr de 2.729 misiuni, cu folosirea a 7.697 jandarmi.

De asemenea, în perioada de referinţă, inspectoratul a asigurat ordinea publică la un număr de 348  de misiuni,  fiind folosiţi 2.034 de jandarmi.

Distribuţia misiunilor de asigurare a ordinii şi siguranţei publice executate în trimestrul III al acestui an, se prezintă astfel:

– 19 misiuni de asigurare a ordinii publice cu ocazia desfăşurării unor manifestări de protest;

– 116 misiuni de asigurare a ordinii publice cu ocazia desfăşurării unor manifestaţii culturale, comemorative şi religioase;

– 92 de misiuni de asigurare la manifestări sportive;

– 26 de misiuni cu ocazia desfăşurării manifestărilor comerciale/promoţionale cu folosirea a 229 jandarmi.

În cursul trimestrului III al anului 2018 au fost executate 2.130 de misiuni cu folosirea a 5.016 jandarmi în ceea ce priveşte participarea la menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

 

Ultimele Știri

Voi aștia, maturi vă mai aduceți aminte de celebra Poartă de la Posada din Câmpulung Muscel? Și acum, scrie povești!

Voi aștia, maturi vă mai aduceți aminte de celebra Poartă de la Posada din Câmpulung Muscel? Și acum, scrie...

Alte știri din aceeași categorie