12 permise de conducere reţinute de poliţiştii argeşeni!

12 permise de conducere reţinute de poliţiştii argeşeni!

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 165 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 38.270 de lei și au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 12 permise de conducere și au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.

În noaptea de 25 spre 26 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești l-au depistat pe G.B. de 40 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe str. Gheorghe Doja, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.

În data de 25 iulie a.c, poliţiştii Biroului Rutier Câmpulung l-au depistat pe str. I. Mihalache, pe U.L., de 49 de ani, din municipiul Câmpulung, care conducea un autouturism, având deptul de a conduce autovehicule suspendat.

De asemenea, în urma controlului, poliţiştii au stabilit că bărbatul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală conform art. 335 din Codul Penal.

About The Author

Related posts