14.6 C
Campulung Muscel
marți, 16 aprilie, 2024

MARIUS NICOLAESCU: Vin bani pentru investițiile în nordul județului Argeș

Alte Știri

Marius Nicolaescu, vicepreședinte al Consiliului Județean Argeș a susținut azi o conferință de presă la sediul PSD Câmpulung #Mușcel.

Cu acest prilej, Marius Nicolaescu a făcut o radiografie a investițiilor CJ în zona Mușcel.

“Prin Programul “Anghel Saligny” județului Argeș îi revin 1,5 miliarde de lei. S-au depus 225 de proiecte în valoare de 2,9 miliarde de lei, deci se va face o selecție riguroasă.

78 de proiecte sunt din zona Mușcel, dintre care 6 pentru alimentări cu apă, 29 pentru canalizare, iar restul pentru drumuri.

Reabilitarea drumurilor județene Bughea de Jos – Godeni și Bârzești – Negrești sunt incluse în programul “Anghel Saligny”.

Și în curând va începe din fonduri proprii ale CJ asfaltarea drumului județean de la Drăghici la Jugur. Prioritatea noastră este să asfaltăm cei 343 km de drumuri județene neasfaltate, 85 km fiind în intravilan, dintre care 19 km în Mușcel”, a spus Marius Nicolaescu, vicepreședintele

CJ anunțând și că la Câmpulung și Rucăr vor fi făcute, cu bani europeni, câte un centru de zi și câte două case de tip familial prin DGASPC pentru copiii instituționalizați.

 

Ultimele Știri

Lovitură puternică pentru proprietarii DACIA. Trebuie să meargă cu mașinile URGENT în service

Lovitură puternică pentru proprietarii DACIA. Trebuie să meargă cu mașinile URGENT în service. Dacia a declanșat o campanie de rechemare...

Alte știri din aceeași categorie