2 poduri ciuruite de gropi au intrat în reabilitare!

2 poduri ciuruite de gropi au intrat în reabilitare!

2 poduri ciuruite de gropi au intrat în reabilitare! Cum foarte mulți conducători auto au reclamat starea jalnică a celor două poduri din municipiu, de peste Râul Târgului, cel de la „Turn” şi cel de la „podul Uzinei”, autoritățile locale s-au apucat de treabă.

Chiar dacă au fost plombate periodic, asfaltul sărea în fiecare primăvară, după ce toată iarna se împrăştiau materiale antiderapante.

La începutul acestei săptămâni s-a început cu frezarea podului de pe Şoseaua Braşovului, iar marţi şi miercuri s-a continuat cu cel de la „Turn”, urmând ca, astăzi şi săptămâna viitoare, ADP-ul să toarne covorul asfaltic.

„Freza am împrumutat-o câteva zile de la General Trust, care reabilitează strada Negru Vodă şi, imediat, asfaltăm cu ADP-ul. La Turn, am frezat de la baza podului, unde tot am plombat noi iarna şi primăvara, că porţiunea cealaltă pot să o facă şi cei de la ADP. Aici reparăm doar partea dinspre Sud şi o bandă de la Nord, că nu pot să ne mai lase freza, dar vedem şi cum ne încadrăm în timp.

A mai rămas o porţiune din asfaltul vechi care va fi îndepărtată manual, că nu poate veni freza aşa aproape de trotuar, că nu are cum, are o gardă. Din cauza lucrărilor am anulat şi semafoarele de la „Turn” şi „Schei”, ca să nu se creeze ambuteiaje, maşinile să stea la semafor, iar după să oprească din nou la semnalul poliţistului local. La final, le punem în funcţiune”, a declarat primarul Liviu Ţâroiu.

About The Author

Related posts