20 decembrie – Zi de Doliu în Argeș!
20 decembrie – Zi de Doliu în Argeș!

20 decembrie – Zi de Doliu în Argeș!

Luni, în cadrul ședinței Consiliului Județean Argeș, președintele Dan Manu, a propus ca ziua de marți, 20.12.2016, ziua funeraliilor de înmormântare a celui care a fost Dr. Ing. CONSTANTIN STROE, să fie declarată ZI DE DOLIU JUDEȚEAN.
Om de o inestimabilă valoare, Constantin Stroe s-a confundat pe tot parcursul vieții cu destinele automobilului român și implicit cu cel al județului Argeș. Cetățean de onoare al Argeșului și membru al Comitetului de Excelență al județului, Constantin Stroe a reprezentat cu mîndrie și onoare Argeșul, atît în țară cît și peste hotare. Fost director general al uzinei Dacia , Constantin Stroe a fost pe tot parcursul vieții un exemplu demn de urmat pentru toți colaboratorii și nu numai. Constantin Stroe a fost cel care a dus marca Dacia la stadiul de perfecțiune si a făcut ca numele județului Argeș să fie rostit cu respect în întreaga lume.

La inițiativa președintelui Dan Manu, în luna iulie a acestui an, s-a înființat Comitetul de Excelență. Constantin Stroe a făcut parte din nucleul de bază al Comitetului de Excelență și a participat activ, în fiecare lună, la toate întâlnire Comitetului.

About The Author

Related posts