14.6 C
Campulung Muscel
miercuri, 24 aprilie, 2024

2019: Investiții de amploare în activitatea administrației publice din Bălilești!

Alte Știri

Investiții de amploare în activitatea administrației publice din Bălilești! Cele mai multe au fost realizate prin atragerea de fonduri. Cu finanțare prin programul PNDL II s-a introdus 50 km de apă și 36 km de canalizare, un obiectiv care se ridică la 5 milioane de euro.

Prima grădiniță cu program prelungit din localitatea Bălilești s-a ridicat tot prin fonduri PNDL II și a fost un proiect de 500.000 de euro. Edilul Cătălin Victor Turturică a amenajat 29 de stații de călători. Administrația publică s-a preocupat de transportul elevilor și al preșcolarilor care vor merge la program prelungit. S-a mai pus bazele Serviciului Edilitar care a preluat mentenanța pentru iluminatul și paza proprie. În ultimii doi ani s-au făcut toate demersurile pentru a se obține finanțare pentru introducerea primei rețele de gaze din comună, care are 50 de km și va acoperi toate cele 7 sate. Valoarea investiției este de 15 milioane de lei.

Administrația publică a extins rețeaua de iluminat și s-a făcut legătura între satele de nord ale localității respectiv Poienița-Ulita-Coteasca și Golești-Priboaia, zone periculoase cu animale sălbatice și tranzitate noaptea de cei care veneau de la schimbul 2. Pentru prima dată în istoria Bălileștiului s-a făcut lumină în această zonă a localității.

Ultimele Știri

Nicolae Velcea: ”Datorită încrederii pe care cetățenii mi-au acordat-o am dus la bun sfârșit proiecte importante”

Nicolae Velcea: ”Datorită încrederii pe care cetățenii mi-au acordat-o am dus la bun sfârșit proiecte importante.” Nicolae Velcea și-a depus...

Alte știri din aceeași categorie