22 de permise de conducere suspendate în 24 de ore!

22 de permise de conducere suspendate în 24 de ore!

 

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai  structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 187 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 46.425 de lei, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 22 permise de conducere şi au fost retrase 10 certificate de înmatriculare.

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Albota l-au depistat pe M.F.C. de 25 de ani, din comuna Oarja, care conducea un autoturism, având autorizaţia de circulaţie provizorie, expirată. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală conform art. 334 din Codul Penal.

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Leordeni au depistat un minor, de 17 ani, din comuna Răteşti, în timp ce conducea pe DJ 702G Răteşti, un  autoturism, fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală conform art. 335 din Codul Penal.

About The Author

Related posts