238 locuri de parcare cu taxă! Se vor aplica amenzi usturătoare!

238 locuri de parcare cu taxă! Se vor aplica amenzi usturătoare!

238 locuri de parcare cu taxă în Câmpulung! Se vor aplica amenzi usturătoare șoferilor care încalcă regulile! Începând din data de 25 noiembrie cei care doresc să parcheze în zona unde au fost amplasate cele patru parcometre trebuie să plătească și taxa de parcare. Până atunci, parcometrele sunt în perioada de testare.

Încă din luna martie, consilierii locali au aprobat ca aproape 1000 de locuri de parcare din Câmpulung să fie cu taxă. Firma care a câștigat licitația pentru amplasarea parcometrelor în orașul de la poalele Mateiașului abia la începutul lunii noiembrie le-au amplasat în zonele unde se vor percepe taxă pentru fiecare mașină care staționează.

Zona unde se va aplica taxă de parcare pentru început este între Bărăție și sensul giratoriu de la Colegiul Dinicu Golescu pe ambele sensuri. Cu toate că dispozitivele de taxare au fost instalate câmpulungenii momentan nu sunt obligați să plătească pentru locul de parcare, aparatele aflându-se în perioada de testare.

Autoritățile anunță că până nu se va implemta proiectul în mod oficial nu trebuie plătit niciun loc de parcare pe zona centrală. Plata pentru locul de parcare se va face și prin sms.

About The Author

Related posts