12.5 C
Campulung Muscel
joi, 28 martie, 2024

25 de angajați ai M.A.I trimiși la școlarizare la Predeal!

Alte Știri

În perioada 29 – 31 martie a.c., la Predeal, se desfășoară stagiul de perfecţionare ,,Elemente de management etic în procesul integrării profesionale”, derulat în cadrul Proiectului ,,Etică organizaţională şi integritate în M.A.I.”, organizat de Direcția Generală Anticorupție în parteneriat cu Inspectoratul General al Poliției Române și Institutul de Studii pentru Ordine Publică, cu sprijinul  Fundației Hanns Seidel România.

La acest stagiu participă 25 de angajați M.A.I., aceasta fiind cea de-a 9-a sesiune de curs în cadrul proiectului. Pe agenda de discuții se află subiecte grupate în principal în jurul conceptului de etică organizațională, conduita etică a angajatului M.A.I., metode și soluții manageriale pentru consolidarea integrității organizaționale, comunicare și etică managerială, imagine și credibilitate instituțională.de perfecţionare ,,Elemente de management etic în procesul integrării profesionale”, derulat în cadrul Proiectului ,,Etică organizaţională şi integritate în M.A.I.”, organizat de Direcția Generală Anticorupție în parteneriat cu Inspectoratul General al Poliției Române și Institutul de Studii pentru Ordine Publică, cu sprijinul  Fundației Hanns Seidel România.

Proiectul ,,Etică organizaţională şi integritate în M.A.I.”, desfășurat pe durata a 14 luni (noiembrie 2015 – decembrie 2016) este structurat pe două componente și este adresat angajaților M.A.I. aflaţi la început de carieră și managerilor acestora. Scopul proiectului este reprezentat de însușirea cunoştinţelor şi abilităţilor necesare dezvoltării unui comportament etic şi integru în asigurarea aplicării legii, având ca obiectiv cultivarea conduitei promovate de cadrul strategic al ministerului în rândul personalului propriu. Astfel, proiectul are în vedere instruirea unui număr de 250 angajați M.A.I., respectiv 200 funcționari din regiunea București/Ilfov (promoția 2015 a școlilor pentru ofiţeri şi agenţi sau cei aflaţi în primi 3 ani de activitate), precum și a 50 de manageri din D.G.P.M.B., Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră, Instituția Prefectului București/Ilfov, D.G.J.M.B. şi I.S.U. Bucureşti.

Proiectul beneficiază de participarea, în calitate de lectori invitați, a unor specialiști în domeniu, printre care Mircea Toma, președinte ActiveWatch, gl.bg.(r) Virgil Vochină, col.(r) Dan Antonescu, prof. univ. dr. Tudorel Butoi, Vincente Lambotte, reprezentant Comisia Europeană și dr. Raed Arafat, secretar de stat în M.A.I. Atât prin lectori, cât şi prin temele selectate, proiectul abordează domeniul eticii organizaționale și profesionale, oferind în acelaşi timp modele profesionale şi repere menite să contribuie la promovarea unei culturi organizaționale în M.A.I. bazată pe valori, comunicare, profesionalism şi integritate.

 

Ultimele Știri

Veste grozavă pentru clienții Băncii Transilvania. Ce s-a întâmplat cu bancomatele din Câmpulung Muscel

Veste grozavă pentru clienții Băncii Transilvania. Ce s-a întâmplat cu bancomatele din Câmpulung Muscel. Banca Transilvania a făcut un...

Alte știri din aceeași categorie