26 de maşini au fost ridicate în urma descinderilor de la Câmpulung!

26 de maşini au fost ridicate în urma descinderilor de la Câmpulung!

Miercuri au fost 3 ceasuri rele pentru mai multe persoane din Câmpulung bănuite că au săvârşit infracţiunea de proxenetism. Peste 150 de poliţişti, mascaţi şi  jandarmi au descins încă de la primele ore ale zilei în 43 de locaţii din municipiu şi 3 comune învecinate. Aceştia au intrat în casele suspecţilor la primele ore ale zilei şi au făcut percheziţii. Suspecţii sunt bănuiţi că în perioada 2008 – 2016, ar fi determinat şi înlesnit practicarea prostituţiei de către 80 de femei, în state ale Uniunii Europene. Din activitatea infracţională, aceştia ar fi obţinut peste 3.000.000 de euro.

În urma celor 43 de percheziţii efectuate de poliţiştii din Argeş în această dimineaţă, în municipiul Câmpulung, au ridicat 26 de masini, o motocicletă, aproximativ 500 de grame de bijuterii din aur, 82.000 de euro, 19.100 de lei, 18 ceasuri şi 114 volane auto, precum si un pistol de calibru 9 mm deţinut ilegal şi 6 cartuşe.

Percheziţiile domiciliare au fost făcute pe raza municipiului Câmpulung şi a comunelor Bughea de Sus, Lereşti şi Poienarii de Muscel, la locuinţele unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de proxenetism.

31 de persoane au fost conduse la sediul Poliţiei Municipiului Câmpulung pentru audieri.

Acţiunea a fost coordonată de comandantul Poliţiei Câmpulung, comisarul şef Gheorghe Ciolan şi s-a desfăşurat cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale, Direcţiei de Investigaţii Criminale, Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională, Unitatea Teritorială de Analiza a Informaţiilor Argeş, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila.

De asemenea, în cauză s-a beneficiat de sprijinul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră.

About The Author

Related posts