350 de posturi sunt disponibile în cadrul Groupe Renault România
350 de posturi sunt disponibile în cadrul Groupe Renault România

350 de posturi sunt disponibile în cadrul Groupe Renault România

350 de posturi sunt disponibile în cadrul Groupe Renault România. Candidații sunt invitați să dea Check-In Your Career@Groupe Renault România și să afle despre cele mai noi oportunități de dezvoltare în carieră în domenii precum: ​Engineering, IT-Digital, Supply Chain, Purchasing, Quality, Finance, Marketing, Shared Services.

  • 250 stagii sunt disponibile pentru studenți și masteranzi în cadrul programului Drive Your Future.

Cei care își doresc să se bucure de o experiență multiculturală, de oportunități de dezvoltare și de flexibilitate în modul de lucru sunt invitați să aplice pentru posturile disponibile din cadrul echipelor Groupe Renault România. Candidații pasionați de domeniul auto, entuziaști și dornici să se implice în proiecte care țin de inovație și dezvoltarea vehiculelor pot avea un prim interviu cu specialiști ai companiei chiar la stand.

Totodată, aceștia vor descoperi noul sediu Renault Bucharest Conected (RBC) cu ajutorul unui ecran interactiv unde își vor putea alege domeniul de activitate dorit. După selectarea acestuia, candidații vor fi provocați să găsească cheia noului sediu într-o experiență de tip gamification, având posibilitatea să câștige premii.

Pentru studenți și masteranzi sunt disponibile 250 de teme de stagiu în cadrul programului Drive Your Future. Aceștia au posibilitatea să se familiarizeze cu domeniul auto și cu activitățile Groupe Renault România într-o experiență unică de învățare.

Oferta de posturi este disponibilă pe www.gruprenault.ro, dar și pe platformele de socializare online, pagina de Facebook Cariere Groupe Renault România și Linkedin.

About The Author

Related posts