39 de copaci au fost plantați pe lângă betoane!

39 de copaci au fost plantați pe lângă betoane!

39 de copaci au fost plantați pe lângă betoane! Este vorba de platani care la primăvară vor da viață betoanelor și granitului din centrul Câmpulungului. Pe lângă acești copaci, au mai fost plantați 66 bucăți de arbuști Pyracantha cocinea, 93 de bucăți de arbuști Aureomarginatus.

Urmează ca în scurt timp toate scoarurile care au fost reabilitate în centrul orașului în urma lucrărilor demarate de ceva timp să fie astupate cu gazon rulou și apoi să fie plantați trandafiri Rosa Petito. Cei 39 de arbori specia Acer platanoides au o înaltime de 5 metri. Vor mai fi plantate și două magnolii mov în fața primăriei asta la cerința edilului Liviu Țâroiu.

Reamintim câmpulungenilor că primăria Câmpulung a mai achiziționat 50 de camere de supraveghere pe lângă cele 50 pe care le aveau de mai mulți ani și acestea vor fi supravegheate atât de poliția locală cât și cea națională. În centrul municipiului acum sunt camere de supraveghere care funcționează perfect tocmai pentru a preîntâmpina faptele antisociale, mai ales că în urma lucrărilor de reabilitare s-au făcut și o serie de investiții.

About The Author

Related posts