11 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

A dat cu sapa în cap la câine? Riscă ani grei de pușcărie!

Alte Știri

Scandal monstru între săteni într-o localitate din Argeș. Oamenii sunt foc si pară unii împotriva altora din cauza unui câine care fie a fost lovit de o mașină, fie cineva i-a dat cu sapa în cap. Acum cățelul a ajuns la București, la un cabinet de specialitate, unde un veterinar încearcă să îl țină în viață și să îl recupereze.

Așa au ajuns să certe localnicii din comuna Budeasa din Argeș. Totul după ce au găsit în stradă un câine cu calota craniană despicată. Unii spun ca a fost lovit de o mașină, al cărei șofer nici măcar nu a oprit.

Dacă într- adevăr câinele a fost lovit de mașină, această femeie e singurul martor. O altă variantă are un alt localnic; spune că pe străzi sunt mulți câini fără stăpân și vecinii lui îi aleargă să îi omoare. Așa susține că s-ar fi întâmplat și de această dată.

Prin intermediul unei asociații de protecție a animalelor, cățelul, în vârstă de aproximativ trei ani, a fost luat de un veterinar care s-a dus special la Budeasa pentru a-l prelua. Specialistul nu știe ce să creadă, pentru că lovitura pare mai degrabă a fi una de sapă decât de mașină.

Cățelul a ajuns la un cabinet veterinar din Capitală unde va fi îngrijit, asta dacă va mai trăi. Dacă se va dovedi că animalul nu a fost lovit de mașină, reprezentanții asociației vor depune plângere la poliție și speră ca autorul să fie găsit.

Ultimele Știri

Premierul Marcel Ciolacu, din țările Arabe a ajuns direct în Argeș!

Premierul Marcel Ciolacu, din țările Arabe a ajuns direct în Argeș. A venit însoțit de Mihai Tudose, Gabriela Firea,...

Alte știri din aceeași categorie