LA MULȚI ANI! 1 Decembrie – Personalitatea zilei tale de naștere!

LA MULȚI ANI! 1 Decembrie – Personalitatea zilei tale de naștere!

Înzestrat din plin cu calităţile ce i-ar putea permite îmbrăţişarea cu mare succes a unei cariere legate de arte, nativul, din cauza temperamentului său îngreunat de inerţie, nu va putea trece nicicând de nivelul mediocru al unei vieţi calme, aproape plate, deşi nu lipsită total de dese şi mărunte satisfacţii cotidiene (decât cu rarele excepţii, ce nu fac nimic altceva decât să consfinţească regula).

CONITAHOROSCOPISTA– Personalitatea Zilei de naștere.

În general, toate proiectele pe care le demaraţi sunt destinate unor mari succese, cu condiţia totuşi ca, pentru a le realiza, să aveţi întotdeauna grijă să-i respectaţi pe cei întâlniţi în drum. Nu e nici o nevoie să fiţi înfumurat; aveţi cu certitudine potenţialul şi cunoştinţele pentru a realiza orice, oriunde. Lăudăroşenia şi aroganţa de care vă faceţi uneori vinovat nu pot să vă aducă decât eşecuri şi neplăceri. Dotat cu un instinct aproape infailibil, ştiţi să recunoaşteţi afacerile bune şi să profitaţi de ele atunci când vi se ivesc în cale. Vă interesaţi de toate, vă place să vă ocupaţi de toate; priceperea, inteligenţa, încrederea în forţele proprii şi simţul iniţiativei cu care sunteţi dotat ţin cu uşurinţă locul experienţei, ce vă lipseşte uneori.

Dragoste: Simplu, onest şi încrezător în viaţă, lăsaţi lucrurile să vină de la sine.
Bani/muncă: Inspirat de succesul celorlalţi, sunteţi deschis faţă de asocieri, care promit câştiguri substanţiale.#CONITAHOROSCOPISTA

About The Author

Related posts