5.6 C
Campulung Muscel
joi, 18 aprilie, 2024

Concert de Colinde, Datini şi Obiceiuri de Crăciun şi Anul Nou! Intrarea liberă!

Alte Știri

Primăria și Consiliu Local Câmpulung, Casa de Cultură „Tudor Muşatescu”, în colaborare cu Casa de Cultură a Sindicatelor „C.D. Aricescu” şi Cercul Militar Câmpulung, organizează marţi, 20 decembrie 2016, de la ora 17.00, în sala de spectacole a Clubului ARO, a treia ediţie a Concertului de Colinde, Datini şi Obiceiuri de Crăciun şi Anul Nou.

Vor participa numeroase grupuri de colindători: Grupul Vocal Folcloric Bărbătesc „Doruri Muscelene” din Mihăeşti, condus de profesorul Liviu Iana; Grupul Vocal Folcloric Bărbătesc „Haiducii Vlădicii” din Topoloveni, îndrumat de profesorul Graţian Bădescu; Grupul de colindători „Colind” al Casei de Cultură „Tudor Muşatescu”, condus de teologul Liviu Cioacă; Grupul de colindători al Batalionului 30 Vânători de Munte „Dragoslavele”, coordonat de plt.maj. Luigi Toma; Grupul Vocal Folcloric „Mioriţa” din Poienarii de Muscel, condus de Samoil Sârboiu; Grupul de colindători „Plaiuri Muscelene” al Casei de Cultură a Sindicatelor „C.D. Aricescu”, coordonat de Puiu Tarbă şi Rodica Voicu; grupul de colindători al Seminarului Teologic „Iustin Patriarhul”, condus de preotul profesor Daniel Oprescu; Grupul de colindători „Brezia” din Rucăr, coordonat de profesorul Tudor Vlad; Grupul de colindători „Roscovoitorii” din Dragoslavele, condus de preotul Gheorghe Cârstina. Intrarea este liberă.

Ultimele Știri

Lumeee, lumeeeee se deschid porțile unei celebre bănci din România. E valabil pentru sediile din zeci de orașe!

Lumeee, lumeeeee se deschid porțile unei celebre bănci din România. E valabil pentru sediile din zeci de orașe! Banca Națională...

Alte știri din aceeași categorie