13.2 C
Campulung Muscel
joi, 28 martie, 2024

Primăria Dragoslavele caută șef pentru biroul financiar contabilitate

Alte Știri

Primăria Dragoslavele face angajări! Caută şef birou – biroul financiar contabilitate din cadrul aparatului de specialitate al primarului comunei Dragoslavele, judeţul Argeş.

Agenția Națională a Funcționarilor Publici organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice, de conducere, vacante, de şef birou – biroul financiar contabilitate din cadrul aparatului de specialitate al primarului comunei Dragoslavele, judeţul Argeş.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în ştiinţe economice;
  • studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management, ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii,
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice – minimum 2 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 17 ianuarie 2017, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior. Bibliografia necesară în vederea susţinerii concursului poate fi parcursă aici.
  • Relaţii suplimentare cu privire la acest concurs se pot obţine la sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici din bd. Mircea Vodă, nr. 44, bloc M17, tronsonul III, sectorul 3, Bucureşti, precum şi la numărul de telefon 0374/112.726.
Ultimele Știri

Dispar toate supermarketurile PROFI. Ce se va întâmpla cu ele!

Dispar toate supermarketurile PROFI. Ce se va întâmpla cu ele! Lanțul de magazine Profi va fi preluat de o...

Alte știri din aceeași categorie