Ce partid veți vota la următoarele alegeri?

PSD
PNL
USR/PLUS
PMP
PRO ROMANIA
ALDE

5 câmpulungence în tabără de vară în China

5 câmpulungence în tabără de vară în China

5 câmpulungence în tabără de vară în China. După doi ani de studiu aprofundat al limbii chineze prin intermediul Asociației Chinaro care a venit în orașul de la poalele Mateiașului într-un program de colaborare cu liceele de aici și pentru că au dat dovadă de seriozitate maximă aceste eleve vor pleca într-o tabără de aproape două săptămâni în China.

Aceste cinci eleve, Binică Dana Elena, Ionescu Ingrid Maria, Moise Raluca Stefania, Dobre Florina Alina, Petculescu Maria Stanca sunt de la Colegiul Național Dinicu Golescu. Pentru că au îndrăgit atât de mult limba chineză s-au afirmat de-a lungul timpului și la competițiile de specialitate cum ar fi Chinese Bridge sau Cupa Confucius.

Aceste eleve de la Câmpulung împreună cu alții din Pitești vor pleca pe data de 13 iulie și se vor întoarce din China pe data de 27 iulie. Pe acești elevi i-a costat doar 500 de euro biletul de avion în rest statul chinez suportă toate cheltuielile de cazare, transport între regiuni, masă.

Dacă acești elevi trebuia să plătească erau nevoiți să suporte cheltuieli care ajungeau până la 4000 de euro de persoană. Elevii argeșeni vor fi cazați la campusuri B.L.C.U și alte hoteluri. Această tabără în care ei participă se desfășoară anual pe sistemul taberelor finanțate de Guvernul Chinei și Institutul Confucius din Sibiu.

În China, elevii din Argeș vor vizita Beijing și Shanghai, vor călători cu toate mijloacele de transport de la nord la est, vor asista la cursuri, vor face vizite la obiectivele importante ale acestei țări, precum Marele Zidul Chinezesc, Orașul Interzis, Turnul Shanghai. Vor mai vizita și Radio China care are o secție de limba română dar și Academia Chineză.

About The Author

Related posts