14.1 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 28 mai, 2022

5 motive că Vărsătorii au parte de norocul Divin anul acesta!

Alte Știri

Anul 2016, ultimul dintre anii Dreptății Imanente, se va remarca atât prin dezvăluirile unor secrete bine păzite, cât și prin schimbările radicale ce se vor produce în plan economic, militar, financiar, social, sau descoperirile științifice, ce vor plasa lumea într-o altă lumină decât cea existentă.

Rolul de autocunoaştere și dezvoltare personală în clădirea personalităţii este majoră în acest an, având influenţe pozitive în ceea ce priveşte: optimizarea performanţelor individuale, relaţionale, îmbunătăţirea creativităţii, a capacităţii decizionale şi de iniţiativă.

Tranzitul Jupiteranian prin cele două semne – al Fecioarei meticuloase și organizate și al Balanței – cea plăcută, ospitalieră și cu mult simț îndatoritor, va aduce multe oportunități în privința locurilor de muncă, posibilității de reprofilare profesională, descoperiri noi în industria medicamentelor, remedii sigure pentru o serie de boli, precum și noi alianțe politice și militare, noi grupări sau parteneriate în segmentul economic-bancar. Vărsătorul este ultimul dintre semnele fixe și tot ultimul dintre cele de aer. Dacă anul 2015 a fost un an al echilibrului, 2016 va veni cu multă șansă și destul noroc. Marele Benefic se va afla în casa a VIII-a a veniturilor comune și a banilor obținuți din alte surse, până la data de 9 septembrie când va intra în zodia Balanței. Acest aspect presupune că banii vor reprezenta cuvântul de ordine în viețile Vărsătorilor, chiar dacă ei nu vor veni sub forma unor moșteniri, donații sau pur și simplu datorită hazardului. Câștigurile financiare vă pot ajuta și după 9 septembrie când Jupiter vă poate crea o relație armonioasă cu străinătatea, călătoriile, cunoșterea. Așadar această planetă vă dă posibilitatea să vă lărgiți orizonturile, să vă depășiți limitele, dincolo de posibilitățile actuale de autocunoaștere și dezvoltare personală.

Casa a II-a a banilor din muncă proprie va fi locuită de Neptun pe tot parcursul anului. Pentru cei născuți între 27 ianuarie și 2 februarie, Neptun și Soarele natal vor face un sextil cu efecte suficiente pentru a strica o situație financiară a unor nativi. Recomandarea ar fi să nu cheltuiți mai mult decât vă ține plapuma, dar aveți grijă și la posibiliatea unor furturi.

Patronul dumneavoastră Uranus se va afla și el tot anul în Zodia Berbecului, fapt ce poate genera situații extrem de surprinzătoare în viețile Vărsătorilor, de aceea este necesar să vă asumați responsabilitatea unor schimbări acolo unde este cazul, chiar dacă acest lucru nu le convine sau le strică planurile anumitor persoane. Continuarea articolului o găsiți aici!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

 

Ultimele Știri

S-a instalat bâlciul în centrul Câmpulungului…

S-a instalat bâlciul în centrul Câmpulungului...Deocamdată circulația în zonă nu a fost oprită decât cea pietonală. În fața fostului club...
Dr.Max - farmacie online

Alte știri din aceeași categorie