6 câmpulungeni s-au autoizolat la centru!
6 câmpulungeni s-au autoizolat la centru!

6 câmpulungeni s-au autoizolat la centru!

6 câmpulungeni s-au autoizolat la centrul special amenajat! Deocamdată pe plan local nu a intrat nimeni în carantină și nu a fost înregistrat niciun caz de infestare cu virusul Covid 19. S-a ajuns la autoizolare după ce o câmpulungeancă s-a întors recent din Italia după ce a fost plecată în vizită la soțul ei, fiind apoi afectată toată familia.

Conform hotărârii C.L.S.U Câmpulung privind măsurile actualizate în vederea prevenirii și limitării epidemiei cu Covid 19 s-a identificat și stabilit ca locația de izolare pentru persoanele care sosesc din zona galbenă să fie la spitalul muncipal Câmpulung unde conform metodologiei există sistem de supravegherea a sistemului respirator acut cu noul Covid 19. O altă locație pentru izolare este pe strada Dr.Costea, numărul 8 și au mai fost puse la dispoziție două camere la U.P.U Pediatrie.

Spațiul amenajat pentru carantina în vederea cazării persoanelor care vin din zonele afectate sau au avut contact apropiat cu un caz confirmat sau probabil cu persoane bolnave a fost stabilit în incinta clădirii situată pe strada Republicii numărul 59, aici fiind disponibile 4 camere.

Un număr de 35 de persoane au fost băgate in carantină la Hotelul Primăriei Pitești din Bulevardul Eroilor! Acestea sunt din Argeș și s-au întors în ultimele zile din Italia.
De asemenea, la nivelul județului 220 de persoane sunt în izolare la domiciliu, dintre care 3 în spital, informează Prefectura Argeș.

About The Author

Related posts