19.8 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 28 mai, 2022

6 persoane implicate într-un accident rutier! Traficul a fost blocat

Alte Știri

6 persoane au fost implicate într-un accident rutier pe raza localității Valea Mare Pravăț! Traficul a fost blocat mai bine de o oră, până când polițiștii au finalizat cercetările la fața locului.

Au fost solicitați pompierii de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung, care au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, cu un echipaj SMURD și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Argeș.

În accident au fost implicate șase persoane iar patru dintre acestea – două femei și doi bărbați din aceeași mașină, au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Echipajul SMURD de prim ajutor calificat a preluat un bărbat cu vârsta de 26 ani, care acuza dureri lombare, și o femeie în vârstă de 25 ani cu dureri la coloana cervicală. Celelalte două victime au fost preluate de echipajul SAJ, toate cele patru persoane fiind ulterior transportate la spital pentru mai multe investigații. Pompierii au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor și alături de echipajul SAJ au mai extras din mașină un bărbat de 58 de ani.

Ultimele Știri

GODENI: Primarul Ion Pădureanu, apel disperat pentru localnici

GODENI: Primarul Ion Pădureanu, apel disperat pentru localnici: "Dragi cetățeni din Costești și Capu Piscului de o săptămână pompăm apă,...
Dr.Max - farmacie online

Alte știri din aceeași categorie