7.4 C
Campulung Muscel
vineri, 29 martie, 2024

Piaţa din cartierul Grui, bătută de soartă!

Alte Știri

Construcţia fostei pieţe din Grui stă să cadă. Şeful pieţei, Ionel Vlădescu nu are fonduri suficiente pentru a o moderniza şi doar acoperişul a fost refăcut pe alocuri, deoarece era în pericol să se desprindă.

O mică parte din piaţa Grui a fost închiriată de un producător de ferestre din termopan, care însă a pus monopol pe mai toată zona pieţei sub ochii îngăduitori ai proprietarului. Şi nu acesta ar fi principalul aspect, ci faptul că piaţa a devenit un real focar de infecţie, părând a fi mai degrabă un depozit de fier vechi.

În urmă cu mai bine de 25 de ani, se ridica piaţa din Grui, o alternativă menită să-i scape pe locuitorii cartierului, dar şi din comune limitrofe, de obositorul drum spre piaţa centrală, însă cine a construit clădirea, nu avea să ştie că urmaşii, vor schimba destinaţia clădirii, o vor lăsa să ajungă în paragină şi-o vor face subiect de campanie, actualmente în piaţă nu se vinde legume ci se fabrică uşi şi geamuri termopan.

Acoperişul pieţei din Grui, realizat din plăci de tablă, este complet ruginit şi foarte fragil, iar cea mai mare pare din aceste foi de tablă, abia se mai ţin şi se ondulează la fiecare vijelie.

De-a lungul timpul piaţa a devenit subiect de campanie la alegerile locale. Autorităţile locale au încercat la începutul lunii noiembrie să îi găsească o utilitate pieţei din Grui, urcând în SEAP un anunţ simplificat pentru DALI – REAMENAJARE ŞI SCHIMBARE DESTINAŢIE PIAŢA GRUI. Valoarea proiectului fiind de 58,824 lei. Numai că, după data de 23 noiembrie cererea de ofertă a fost trecută în starea de anulare administrativă deoarece la data limită de depunere oferte nu a existat nici un ofertant înscris care să depună oferta de preţ.

Ultimele Știri

Data când va fi gata noua Creșă, construită după Revoluție, în Câmpulung Muscel

Data când va fi gata noua creșă, construită după Revoluție, în Câmpulung Muscel. Primărița Elena Lasconi a anunțat că...

Alte știri din aceeași categorie