7 Ianuarie – Personalitatea zilei tale de naștere!

7 Ianuarie – Personalitatea zilei tale de naștere!

Vă place, să apăreţi în ochii celorlalţi aşa cum îi convine fiecăruia, în funcţie de circumstanţe. Unii văd prin urmare în dumneavoastră o persoană blândă şi rezervată, alţii un lider sau un fericit amestec din cele două. Ceea ce arătaţi este ceea ce doriţi să oferiţi. Sociabil şi empatic, sunteţi persoana pe care se poate conta pentru confidenţe şi sprijin, ceea ce vă determină deseori implicarea în fel de fel de situaţii. Credeţi că viaţa este o ucenicie în dragoste, în atitudinea pe plan social, în evoluţia lucrurilor spre un viitor mai bun pentru toţi. Nu ar fi de mirare să alegeţi o activitate care v-ar permite chiar să exprimaţi deschis acest aspect al personalităţii dumneavoastră, punându-vă într-un fel în serviciul comunităţii.

Dragoste: Visător şi chiar utopic în continua dumneavoastră căutare a unui viitor mai bun, puteţi fi încadrat cu greu într-un tipar.
Bani/muncă: Păziţi-vă de ceea ce este prea frumos pentru a fi adevărat, pentru că aveţi deseori tendinţa de a fi naiv. Înconjuraţi-vă de persoane de încredere. sursă: www.horoscop-urania.com.

About The Author

Related posts