7.4 C
Campulung Muscel
vineri, 29 martie, 2024

USR-iștii au descălecat pe la primăriile din Muscel! Bătălie nu glumă! VIDEO

Alte Știri

USR-iștii au descălecat pe la primăriile din Muscel! Şerban Shere Marinescu, consilier parlamentar USR, atrage atenţia că nicio primărie prin care USR a trecut până acum pentru a depune semnăturile strânse în cadrul campaniei „Fără penali în funcţii publice” nu ştie procesul de validare a semnăturilor. Iată ce s-a întâmplat în Argeș! Imaginile au fost postate pe Facebook, de cei care au intrat în contact cu primarii din Argeș. La Aninoasa, primarul Ștefan Benonie a reacționat acid! Vezi filmarea! La Dârmănești, primarul Emilian Ciolan și-a ieșit din pepeni când i-a văzut pe USR-iști în primărie pentru a depune dosarele cu semnăturile cetățenilor. Se pare că edilul este extrem de violent cu toți care îi trec pragul instituției publice pe care o păstorește de mai mulți ani! Nu este la prima reclamație de acest gen! Toate detaliile le găsiți în materialul video!

Doi membri ai USR au mers în biroul primarului PSD, Emilian Ciolan și discuția dintre cei trei a degenerat; s-a lăsat cu îmbrânceli și cu violențe.
Poliția a fost sesizată cu privire la scandalul din primăria de la Dârmănești. Oficial se știe că cei doi membri ai Uniunii Salvați România s-au dus în biroul primarului și, sub pretextul depunerii unor liste din campania “Fără penali”, l-ar fi agresat verbal.
Discuția dintre cei trei a degenerat, iar unul dintre USR-iști i-ar fi aruncat cu un telefonul edilului în plină figură. Aparatul l-a lovit în ochi, iar atunci au intervenit și ceilalți angajați ai primăriei care au chemat și politia. Primarul i-a dat afară din primărie, la rândul lui fiind agresiv. Pe această filmare se vede doar atitudinea primarului, nu conține și discuția și agresiunea inițială. Acum primarul acuză dureri la ochi și a ajuns la un cabinet de oftalmologie pentru un consult de specialitate.
Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ultraj.
]]>

Ultimele Știri

Data când va fi gata noua Creșă, construită după Revoluție, în Câmpulung Muscel

Data când va fi gata noua creșă, construită după Revoluție, în Câmpulung Muscel. Primărița Elena Lasconi a anunțat că...

Alte știri din aceeași categorie