13.2 C
Campulung Muscel
joi, 28 martie, 2024

Facturile EDILUL CGA pot fi plătite în magazinele partenere PayPoint sau la Băncile partenere BT, BCR, BRD! Nu există comisioane la plăți facturi pentru clienți! 

Alte Știri

Facturile EDILUL CGA pot fi plătite în magazinele partenere PayPoint sau la Băncile partenere BT, BCR, BRD! Nu există comisioane la plăți facturi pentru clienți!

 Clienții companiei EDILUL CGA Câmpulung Muscel îşi pot plăti facturile de apă și canalizare extrem de simplu şi rapid, începând din luna martie 2019, și prin intermediul terminalelor din magazinele cu siglă galbenă PayPoint sau prin modalități alternative la băncile partenere (Banca Transilvania, BCR, BRD) alături de vechile mijloace de plată – casier încasator sau casieria societății. 

Serviciul se adresează clienților companiei din municipiul Câmpulung Muscel, județul Argeș și localitățile Lerești, Valea Mare, Pravăț, Schitu Golești, Bughea de Sus și Bughea de Jos.

Pentru a efectua o plată, clientul trebuie doar să se prezinte cu factura în cel mai apropiat magazin cu semnul galben PayPoint (sau cunoscând doar codul de client menționat pe factură) și să comunice vânzătorului tipul de plată pe care doreşte să o efectueze (se poate plăti și altă sumă decât cea din factură).

După scanarea codului de bare de pe factură (sau introducerea manuală a codului de client), vânzătorul va încasa banii în numerar şi îi va oferi un bon cu toate detaliile tranzacţiei (data plăţii, suma, locaţia, furnizorul etc.). Consumatorii nu sunt condiţionaţi de achiziţionarea unor articole din magazine şi nu există comisioane pentru tranzacţionări, serviciul fiind gratuit.

La  Banca Transilvania, Banca Comercială Română se poate plăti factura la automatele bancare („Robot”) – numerar sau cu card bancar, virament bancar electronic predefinit (conține obligatoriu cod de client), Debit Direct, Internet Banking, Phone Banking, ATM Bancar – ori se scanează factura cu codul de bare ori se introduce în șablonul predefinit al companiei EDILUL CGA codul de client.

La Banca Română de Dezvoltare se poate plăti numai prin scanarea codului de bare al facturii la ghișeele BRD.

Menționăm că la toate aceste modalități alternative de plată, comisioanele sunt suportate de compania EDILUL CGA, pentru alte modalități de plată a facturilor existând comisioane specifice fiecărei bănci partenere (BT, BCR, BRD) suportate de clientul plătitor.

La  magazinele cu siglă galbenă PayPoint nu există comisioane pentru plăți facturi.

Trimiterea și primirea facturii fiscale într-un format electronic (mail valid) se poate realiza prin acordul utilizatorului.

Acordul poate fi descărcat de pe adresa www.edilul-campulung.ro.

Ultimele Știri

Veste grozavă pentru clienții Băncii Transilvaniei. Ce s-a întâmplat cu bancomatele din Câmpulung Muscel

Veste grozavă pentru clienții Băncii Transilvaniei. Ce s-a întâmplat cu bancomatele din Câmpulung Muscel. Banca Transilvania a făcut un...

Alte știri din aceeași categorie