6.2 C
Campulung Muscel
joi, 18 aprilie, 2024
Alte Știri

Încep pregătirile pentru Târgul de Crăciun de la Mioveni!

 

Ghirlande multicolore, steluţe argintii, fulgi de nea, figurine 3D – sunt ornamentele care pot fi văzute deja montate pe unele artere ale oraşului, în parcuri și spații publice, cu o lună înainte de sărbătorile de sfârşit de an. Primăria şi Serviciul de Iluminat Public din cadrul S.C. Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni lucrează de la jumătatea lunii octombrie la împodobirea oraşului, operațiune care necesită multe ore de muncă și răbdare. La fel ca și în anii trecuți, Iluminatul Festiv de Sărbători va fi pornit, în seara de 1 Decembrie.

Conform tradiţiei, pe 5 decembrie, în Ajun de Sfântul Nicolae, la Mioveni se va aprinde bradul de Crăciun, moment care va marca startul celei de-a patra ediții a “Târgului de Crăciun”, astfel că, până la finalul lui 2019, centrul civic se va anima seară de seară, pregătindu-vă multe surprize pentru toată familia. Nu vor lipsi concertele și spectacolele, colindele, produsele tradiționale românești de sezon, dulciurile și vinul fiert.
 De la 1 decembrie, se va da startul distracției pe gheață, iar iubitorii sporturilor de iarnă se vor bucura de un patinoar în aer liber!

Casa magică a lui Moș Crăciun va rămâne destinația favorită a copiilor, fiind un loc de poveste unde Moșul, elfii săi și alte personaje de poveste îi vor  așteapta pe cei mici și pe cei mari, deopotrivă!

Bucurați-vă de magia sărbătorilor de iarnă alături de Primăria, Consiliul Local și Centrul Cultural Mioveni!

Ultimele Știri

Lumeee, lumeeeee se deschid porțile unei celebre bănci din România. E valabil pentru sediile din zeci de orașe!

Lumeee, lumeeeee se deschid porțile unei celebre bănci din România. E valabil pentru sediile din zeci de orașe! Banca Națională...

Alte știri din aceeași categorie