8.7 C
Campulung Muscel
joi, 28 martie, 2024

PSD Argeș pus pe muncă în tot județul! VIDEO

Alte Știri

La sediul PSD Argeș a avut loc conferința de presă săptămânală la care au participat primarul Ion Georgescu și viceprimarul Sorin Apostolniceanu. În această perioadă partidul se află în perioada de adunări generale și de declararea candidaților pentru un nou mandat la primăriile din județul Argeș cele 102 organizații.

La ora actuală s-au desfășurat 36 de adunări generale și au fost declarați 34 de candidați pentru primăriile respective plus listele în ordinea alfabetică pentru consiliu local. Astăzi se hotărăște când va avea loc congresul PSD.

Adunarea generală la PSD Mioveni are loc pe data de 12 martie la ora 17.00. Din punct de vedere organizatoric actuala echipă de conducere a organizației PSD Argeș s-a deplasat în cele 102 localități, unde sunt organizații a intrat într-un prim contact cu membrii de partid există un calendar de desfășurare a adunărilor generale și se păstrează programul stabilit.

La Schitu Golești și Pitești încă nu s-au stabilit candidații urmând ca și aici lucrurile să se clarifice. La Pitești urmează întâlniri pe cartiere atât cu membrii PSD cu simpatizanți dar și cu cetățenii din municipiul. Sorin Apostolniceanu a mai declarat că va candida independent dacă partidul hotărăște să iasă la aceste alegeri locale cu candidatul Cornel Ionică. În schimb dacă va rămâne Cristian Gentea candidat, Sorin Apostoliceanu va fi de partea sa la ca la americani, cităm sursa.

Sondajele nu vor stabili cine este candidatul ci membrii de partid în baza unui program politic vor stabili cine este candidatul pentru primăria Pitești, a menționat Ion Georgescu.

PSD Argeș își dorește să câștige alegerile în cele 75 de localități din 102 cât are tot județul. La congresul PSD, Argeșul va avea 56 de reprezentanți și tot acolo aceștia vor afla cine va reprezenta județul și în conducerea centrală.

Ion Georgescu a mai declarat că având în vedere conducerea interimară a partidului a demonstrat că este cea mai bună organizație din țară există o carte de vizită care îi recomandă pe membrii săi în funcții înalte la Capitală.

Ultimele Știri

Veste grozavă pentru clienții Băncii Transilvania. Ce s-a întâmplat cu bancomatele din Câmpulung Muscel

Veste grozavă pentru clienții Băncii Transilvania. Ce s-a întâmplat cu bancomatele din Câmpulung Muscel. Banca Transilvania a făcut un...

Alte știri din aceeași categorie