A ajuns în spital după un accident cu ATV-ul!

A ajuns în spital după un accident cu ATV-ul!

A ajuns în spital după un accident cu ATV-ul!

O aventură montană în zona Lereşti, din masivul Păpuşa, putea să-i fie fatală unui tânăr de 37 de ani din Bucureşti, după ce s-a răsturnat cu ATV-ul pe un drum forestier, greu accesibil.

În jurul orei 20.16, un echipaj SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung a fost solicitat să intervină în localitatea Lerești, la un accident rutier în care un bărbat s-a răsturnat cu ATV-ul.

Un bărbat care se plimba cu ATV-ul şi care, se pare ca nu a adaptat viteza pe zona respectivă, şi s-a accidentat destul de grav. După bărbat au plecat salvamontişii musceleni, dar şi jandarmii montani. Aceştia l-au găsit pe bărbat, l-au stabilizat, apoi l-au transportat pe targă până la locul unde se alfla ambulanţa SMURD. Bărbatul de 37 de ani a fost evaluat la locul accidentului și transportat, pe targă, cu ajutorul salvamontiștilor și a unui echipaj de jandarmi, până la ambulanța SMURD.

De acolo bărbatul a fost transferat la CPU Câmpulung unde i-au fost acordate îngrijirile medicale ce se impuneau. Bărbatul a fost transferat la Spitalul Judeţan Argeş unde a intrat direct în sala de operaţii. Acesta are suspiciune de fractură de bazin, ruptură de splină şi politraumatisme.

About The Author

Related posts