A ajuns la Colentina după ce a fost bătut de Bocăncea!

A ajuns la Colentina după ce a fost bătut de Bocăncea!

A ajuns la Colentina după ce a fost bătut de Bocăncea!

Miercuri seara, la Compartimentul Primiri Urgenţe al spitalului Câmpulung, a ajuns un bărbat de 36 de ani  în stare destul de gravă. Ionuţ Negru, a povestit la spital ca ar fi fost agresat de un alt bărbat, dar asta s-a întâmplat luni.

Negru a mai spus că nu a crezut ca ar fi ceva grav şi ca a încercat să se trateze singur, numai că nu a reuşit, astfel că s-a adresat specialiştilor.

Incidentul a avut loc luni. Negru a spus că a stat cu un prieten duminică spre luni la un pahar. Luni diineaţa a venit şi Bocăncea. După câteva pahare alături şi de Bocăncea, victim şi agresorul au început să se certe, iar alcoolul şi-a spus cuvântul. Ghiţă Bocăncea a început să îl bată. Loviturile aplicate de Bocăncea lui Negru au fost destul de violente astfel că victima s-a ales cu politraumatism prin agresiune, traumatism cranio-cerebral deschis comoţional, contuzie toracică, contuzii la nivelul membrelor şi ce e mai grav, hemofilie.

Conform medicilor, capul lui Negru era extreme de umflat, se învineţise, iar hemopilia punea probleme, astfel că aceştia l-au stabilizat şi l-au pregătit de transferul la Spitalul Judeţean Argeş pentru îngrijiri medicale.

Pe de altă parte, poliţiştii judiciarişti au pornit în căutarea lui Ghiţă Bocăncea. Acesta a fost găsit rapid şi condus la Poliţia Câmpulung pentru audieri. Bocăncea este cunoscut de poliţiştii câmpulungeni, acesta a  omorât un tânăr în anul 2009, pe Adrian George Barbu, zis “Moşul”, un tânăr de 27 de ani, din Câmpulung. Modul în care a fost ucis “Moşul”, este similar cu ce a păţit Ionuţ Negru, a murit pe patul unui spital din Bucureşti, după ce a fost bătut cu bestialitate de mai mulţi indivizi, în 2008, în Vinerea Mare.

“Moşul”, a fost lovit de mai multe ori la cap şi a zăcut o noapte întreagă în stradă, până a doua zi, dimineaţă, când a fost găsit de câţiva trecători, care au anunţat Ambulanţa. Dimineaţă, băiatul aflat deja în comă de gradul III a fost transportat la Spitalul Municipal Câmpulung, dar medicii s-au declarat neputincioşi în faţa numeroaselor traumatisme suferite, astfel că s-a luat decizia transferării la Spitalul Judeţean Argeş, iar, de aici, la Spitalul de Urgenţă Bagdasar Arseni, din Bucureşti, unde tânărul s-a stins după o săptămână.

Negru a ajuns la Spitalul Judeţean Argeş, miercuri seara. Acesta a fost consultat de medicii din cadrul Institutului de Medicină Legală Argeş, pentru a stabili dacă loviturile primite de Negru i-au pus viaţa în pericol. Legiştii nu au putut stabili cu exactitate acest aspect.

Pe de altă parte, medicii din Piteşti au decis ca Ionuţ Negru, să fie transferat la Spitalul Colentina, singurul specializat în tratarea hemofiliei, unde Negru urmeaza să primească îngrijirile medicale ce se impun. După ce va fi externat, Negru va fi examinat din nou de legişti şi pe baza documentaţie de la Spitalul Colentina, vor stabili în ce măsură loviturile aplicate de Bocăncea i-au pus viaţa în pericol sau nu.

Pentru că încadrarea lui Ghiţă Bocăncea în urma acestui incident a fost de loviri sau alte violenţe, acesta a fost lăsat să plece acasă. Încadrarea se poate schimba în orice moment daca stare de sănătate a lui Negru se va înrăutăţi. Dacă îşi va reveni, este posibil ca victima să nici nu depună plângere împotriva lui Bocăncea.

About The Author

Related posts