A căzut după acoperișul unei hale aflate în construcție și a murit pe loc
A căzut după acoperișul unei hale aflate în construcție și a murit pe loc

A căzut după acoperișul unei hale aflate în construcție și a murit pe loc

A căzut după acoperișul unei hale aflate în construcție și a murit pe loc, dar se pare că nu a fost din primele cercetări. Bărbatul se pare că a murit pe acoperișul halei, după ce încercat să monteze un panou pe hală.

Pe deasupra acoperișului trec niște cabluri de medie tensiune și se pare că s-ar fi făcut un arc electric sau muncitorul le-ar fi atins din greșeală. Cert este că bărbatul a fost găsit fără suflare pe acoperiș.

În ziua de 03 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, care executa lucrări la acoperișul unei hale în municipiul Câmpulung, ar fi devenit inconștient.

Din nefericire, în ciuda efortului echipajelor medicale sosite la fața locului, bărbatul a fost declarat decedat.

Din primele verificări, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au stabilit că bărbatul de 57 de ani, din Câmpulung, lucra fără forme legale la acoperișul unei hale aflate în construcție situată pe Șoseaua Națională.

De asemenea, întrucât acesta prezenta mărci traumatice specifice electrocutării, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut, în cauză va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, neluarea, respectiv de nerespectarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă, conform art. 192, 349 și 350 din Codul Penal.

About The Author

Related posts