A decedat încă un tânăr rănit în accidentul de la Mihăeşti!

A decedat încă un tânăr rănit în accidentul de la Mihăeşti!

Sâmbătă după-amiază, pe DN 73, s-a produs un grav accident rutier soldat, din nefericire, cu trei victime, trei băieţi din zonă, unul de 14 ani, altul de 15 şi cel de-al treilea de 18 ani. Cei trei se aflau cu bicicletele. Ghinionul parcă, a stat la pândă, iar nenorocirea s-a abătut asupra lor, pentru că o mașină a lovit cele două biciclete, pe care se deplasau cei trei băieţi, aceştia fiind grav răniţi.

Două dintre victime au fost transportate la spital în comă, fiind vorba despre un copil de 15 ani și altul de 18. Băiatul de 14 ani nu are traumatisme care să-i pună viaţa-n pericol. Din păcate, copilul de 15 ani a murit sâmbătă la Spitalul de Pediatrie din Piteşti, iar cel de 18 ani a fost dus în comă de gradul 4, iar în urmă cu puţin timp şi acesta a decedat.

Din primele verificări, efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung, s-a stabilit că un bărbat de 53 de ani, din Bughea de Sus, care conducea un autoturism pe DN 73, din direcția Pitești către Câmpulung, a fi pierdut controlul asupra direcției de mers, posibil pe fondul oboselii, intrând în coliziune cu doi bicicliști, unul dintre aceștia având și un pasager pe bicicletă.

About The Author

Related posts