A fost condus pe ultimul drum cu un lanț de tiruri!
A fost condus pe ultimul drum cu un lanț de tiruri!

A fost condus pe ultimul drum cu un lanț de tiruri!

Un bărbat din Stoenești în vârstă de 53 de ani a murit într-un accident rutier, care a avut loc pe Valea Oltului pe raza localității Câinieni din județul Vâlcea. Potrivit autorităților cauza accidentului a fost intrarea pe contrasens. Șoferul camionului a pierdut controlul volanului, ulterior, a intrat brusc într-un alt TIR, care circula din sens opus.

Bărbatul care a murit în urma accidentului tragic de pe Valea Oltului a fost înmormântat astăzi, ba mai mult decât atât, a fost înmormântat în localitatea sa natală din județul Argeș, Stoenești. Bărbatul a fost condus pe ultimul drum de tot satul, acesta era o persoană respectată, iar cei apropiați sunt șocați de moartea bărbatului. Majoritatea susțin că era un șofer foarte priceput și cu mulți ani de experiență.

În plus, colegii de breaslă au venit să-l conducă pe ultimul drum. Gestul făcut de ei i-a impresionat pe săteni. Colegii de breaslă se aflau la volanul capetelor tractor ale camioanelor lor, toate albe și purtând fiecare câte o coroană de flori. Toate camioanele au mers în fața cortegiului funerar.

About The Author

Related posts