A greșit drumul către pensiune și a ajuns cu mașina în prăpastie
A greșit drumul către pensiune și a ajuns cu mașina în prăpastie

A greșit drumul către pensiune și a ajuns cu mașina în prăpastie

A greșit drumul către pensiune și a ajuns cu mașina în prăpastie. În urmă cu puțin timp, pompierii și polițiștii au intervenit la un așa zis accident rutier anunțat prin 112 cum că un autoturism a părăsit partea carosabilă și a ajuns într-o râpă.

Necunoscând probabil, zona bine, Viorica D., a greşit drumul şi a ajuns în zona în zona Hidrocentralei Râușor, pe un drum forestier. Și-a dat seama că nu este traseul pe care trebuia să meargă spre destinaţie, astfel că şoferiţa a vrut să întoarcă autoturismul, numai că manevrele pe care aceasta le-a efectuat nu au fost tocmai inspirate, astfel că a scăpat maşina de sub control, iar autoturismul s-a dus în râpă, circa 25 de metri, într-o râpă chiar cu o înclinaţie pronunţată.

Cele 3 victime au rămas blocate în autoturism, astfel că pentru extragerea lor a fost nevoie de intervenţia pompierilor de la Detaşamentul de Pompieri Câmpulung cu două autospeciale de intervenție și o ambulantă Smurd, însoțiți și de un echipaj din cadrul serviciului de ambulantă județean. De asemenea, la locul evenimentului s-a deplasat şi un echipaj al Punctului de lucru Rucăr, al ISU Argeş.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rucăr, s-a stabilit că o femeie de 57 de ani, din București, care conducea un autoturism pe un drum forestier de pe raza localității Rucăr, în zona Hidrocentralei Râușor, ar fi ieșit în afara părții carosabile, în împrejurări care urmează să fie stabilite prin cercetări, răsturnându-se într-o zonă cu înclinație pronunțată.

După eveniment, atât conducătoarea auto, cât și ceilalți doi ocupanți, respectiv un bărbat de 80 de ani, din București, și un alt bărbat de 84 de ani, din București, au fost transportați la o unitate medicală pentru investigații (fără răni vizibile, doar bărbatul de 84 de ani are ca diagnostic preliminar o escoriație la cap).

Întrucât evenimentul s-a petrecut pe un drum ce nu este deschis circulației publice (drum forestier), acesta nu întrunește elementele constituție ale unui accident de circulație.
Viorica D., de 57 de ani, din București, în timp ce conducea o Toyota Yaris, ar fi vrut sa întoarcă după ce a greșit drumul spre o pensiune. În mașină se afla cu Ioan D., de 80 de ani, din București – soțul femeii și Ion M., de 84 de ani, din București, pasagerul lovit la cap.

About The Author

Related posts