A început dezinfecția la scările de bloc din centrul orașului! Protejați animalele!

A început dezinfecția la scările de bloc din centrul orașului! Protejați animalele!

A început dezinfecția la scările de bloc din centrul orașului! Protejați animalele! Clorul este foarte periculos pentru tălpile patrupedelor dar și pentru stomac.

În conformitate cu prevederile Ordonanței Militare nr.4 din 29 martie 2020, privind măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19, primăria Câmpulung asigură dezinfectarea tuturor intrărilor în bloc, lifturilor și casele scărilor aferente acestora, prin intermediul unei firme autorizate, în vederea protecției cetățenilor.

În această dimineață a început dezinfecția la scările de bloc din centrul orașului. Liniștea mai multor blocuri din zona centrală va fi spartă de un bâzâit puternic.

Este vorba despre o dezinfecție generală cu acțiune virucidă, bectericidă, fungicidă, algicidă. Timpul de acțiune rapidă 10 – 15 minute. Spațiul se va ține închis mimim o oră.

În teren sunt 9 persoane. Aceștia vor dezinfecta scările de bloc de la ultimul etaj până la intrarea în bloc. Vor da cu substanță cu clor pe zonele metalice iar cetățenii trebuie să respecte toate regulile în acest caz dar și să protejeze animalele, a declarat pentru Ziarul din Muscel reprezentantul firmei care se ocupă de această acțiune în Câmpulung. 

About The Author

Related posts