web analytics
Breaking News
A plecat să-şi serbeze ziua de naştere alături de îngeri!

A plecat să-şi serbeze ziua de naştere alături de îngeri!

De la primele ore ale zilei, poliţiştii musceleni au fost sesizaţi că pe DN 73, pe drumul dintre Piteşti şi Câmpulung, s-a produs un grav accident rutier soldat cu decesul conducătorului auto. În jurul orei 4.00, la 112 s-a anunţat că s-a produs un accident şi că o maşină este în afara părţii carosabile şi foarte avariată. La faţa locului s-au deplasat echipaje ale Biroului Rutier Argeş şi un echipaj SMURD. Poliţiştii au descoperit că în autoturismul marca Volvo se afla un bărbat care se afla în stop cardio-respirator. Paramedicii de pe echipajul SMURD au făcut manevre de resuscitare, însă bărbatul de 30 de ani nu a mai putut fi salvat, astfel că s-a declarat decesul.

Tânărul decedat este din Câmpulung, se numeşte Dragoş Marian Stoican. Acesta rula dinspre Piteşti spre Câmpulung. Acesta fusese la o petrecere, unde a făcut un live pe Facebook şi îşi invita prietenii la ziua de naştere care urma să fie pe 22 ianuarie. Din pacate, acum, câmpulungeanul nu va mai putea petrece acum cu prietenii, va face petrecere printre îngeri.

Trupul neînsufleţit a fost descarcerat dintre fiarele contorsionate şi transportat la Laboratorul de Tanatologie de la Câmpulung unde i se va efectua necropsia şi se va stabili cauza clară a decesului.

După ce au aflat crunta veste că Dragoş a decedat, prietenii au postat mesaje pe pagina acestuia de Facebook.

”Prieten drag nu pot să cred că e adevarat. Aseară am vorbit cu tine, după voce erai un luptător în cea mai buna stare, urma să ne vedem astăzi însă destinul te-a luat dintre noi. Nu îmi vine sa cred că am ajuns acasă şi am aflat vestea. Dumnezeu să te ierte şi să te odihnească în pace!

Dumnezeu a deschis porţile pentru tine prea devreme prieten drag. Dumnezeu să te ierte, mereu te vom iubi şi vei rămâne în inimile noastre. Condoleanțe familiei!! 

Am sperat până în ultima clipă că nu e adevarat. Din păcate, ai plecat aşa repede, nimeni nu s-ar fi aşteptat, ai lăsat un gol în sufletul tuturor…Nu aşa trebuia să se termine! Acum nu mai e nimic de făcut, putem doar să ne luăm rămas bun şi să te păstram în inimile noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace prieten drag, sper să ne reîntâlnim cândva! Ridic fruntea spre cer și mă rog ca să fii bine acolo unde ești!!! Condoleante indureratei familii…  R.I.P DRAGOS 1 ….”

About The Author

Related posts