A plonjat cu maşina într-un crater la intrarea în Câmpulung!

A plonjat cu maşina într-un crater la intrarea în Câmpulung!

A plonjat cu maşina într-un crater la intrarea în Câmpulung!

De la începutul lucrării de refacere a podului de la Apa Sărată de la intrarea în municipiul Câmpulung, lucrare care a necesitat demolarea podului vechi, amenajarea unei bretele pe care circulă maşinile, dar doar pe un singur fir, în zonă fiind montate şi semafoare pentru ca circulaţia să se desfăşoare în condiţii optime, au plonjat deja două autoturisme.

Primul, o urmărire ca-n filme pe străzile din Câmpulung, iar la final la Apa Sărată au nimerit cu maşina într-o groapă considerabilă, lucrarea de refacere a podului, şi au avariat-o.

A doua maşină care a plonjat în groapa de la lucrare a fost miercuri seara. Un bărbat de 31 de ani din Popeşti-Leordeni, aflat la volanul unui autoturism marca Opel Astra, înmatriculat în Argeş a ajuns cu maşina în central lucrării. Din fericire pentru conducătorul auto, acesta a scăpat nevătămat, însă maşina a fost avariată.

Bărbatul ar fi spus oamenilor legii că nu a observant că acolo se lucrează, aşa ar fi ajuns cu maşina în groapă.

Reprezentanţii constructorului îl contrazic: “Lucrarea era semnalizată de la 300 de metri. Sunt puse şi semafoare. Lucrarea este semnalizată conform proiectului şi este avizată şi de Poliţia Rutieră. Există marcaj, semen şi semafoare. Băiatul ăsta a trecut prin toate… Noroc că nu se lucra, nu erau oamenii pe şantier că îi omora. Ce cred că a făcut? A depăşit coloana de la semafor, aşa fac mulţi, a trecut pe roşu. Bine că nu s-a izbit de excavator că acolo rămânea”, a subliniat un reprezentant al constructorului.

La faţa locului au ajuns atât poliţiştii musceleni, cât şi pompierii de la Detaşamentul din Câmpulung. Maşina a fost extrasă a doua zi din groapă.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

About The Author

Related posts