A rămas cu SUV-ul în mijlocul Râului Târgului!

A rămas cu SUV-ul în mijlocul Râului Târgului!

A rămas cu SUV-ul în mijlocul Râului Târgului!

Doi câmpulungeni au trăit o experienţă pe care sigur nu o vor uita prea curând. Cei doi se aflau într-un SUV VW Tuareg şi au rămas cu bolidul în albia Râului Târgului.

Vineri în jurul orei 16.30, la 112 a fost făcut un apel prin care se solicita sprijinul pompierilor Detaşamentului din Câmpulung pentru a scoate din albia Râului Târgului un autoturism în care se aflau două persoane.

Aşa după cum au spus martorii, maşina de teren a intrat dinspre centura Câmpulungului spre a scurta drumul spre strada Traian. Cum în zona de la Hiidroelectrica se află doar o punte pietonală, dar este şi un drum prin rqu pentru autoturisme, se pare că, şoferul de pe SUV a vrut să scurteze drumu, însă a fost surprins de apă, la Barajul de la Râuşor a fost uzinată apa, astfel conducătorul auto de pe SUV a fost surprins de volumul mare de apă şi nu a mai putut ieşi spre strada Traian.

„ Nu e prima maşină prinsă de apă aici. Unii vroiau să spele maşina, alţii să scurteze drumul. Probabil omul ăsta a vrut să scurteze drumul, nu ştiu, cer este că nu cred că maşina asta e de traversat apa cu ea. Daca era ARO, mai ziceam, dar ăstea srăine au calculatoare, fel de fel de sisteme, care în contact cu apa, probabil se duc. Cred ca a făcut o alegere proastă omul ăsta. Bine ca nu a păţit el şi doamna din dreapta ceva. Fiarele se repară”, spune un martor.

Pompierii musceleni au ajuns la faţa lucului cu o autospeciala şi echipajul SMURD. Pentru a scoate din apă masina s-a folosit şi o autoplatformă, iar manevrele au fost destul de greoaie, din cauza curenţilor puternici. După un timp, maşina a fost scoasă din râu, iar ocupanţii au fost în siguranţă.

About The Author

Related posts