A sărit de la etajul patru! Tânărul a sfârşit zdrobit de caldarâm!

A sărit de la etajul patru! Tânărul a sfârşit zdrobit de caldarâm!

Un tânăr de 29 de ani dn Câmpulung a decis sä-și încheie conturile cu viața,  sinucigandu-se.

Tânărul, locuia în cartierul câmpulungean Grui, într-o garsonieră situată la etajul 4 al blocului D 14, de pe strada Grigore Grecescu.

Tânărul nu era un anonim, acesta pe 31 decembrie 2018 a mai avut o escapadă, a dansat gol pe terasa unui bloc tot din cartierul Guri.

Martorii au spus īn 2018 că băiatul părea să fie sub influenţa unor substanţe halucinogene. Tânărul de 29 de ani  a ajuns la spital după ce a sărit și la acea dată de la etajul doi al blocului pe terasă. Însă, şocul oamenilor a fost şi mai mare atunci când au văzut că acesta era gol.
În mai multe rânduri oamenii legii l-au sancționat pe acest tânăr pentru tulburarea ordinii publice.

Chiar dacä tânărul a fost atunci în atenția oamenilor legii, se pare că obiceiurile vechi nu le-a schimbat, astfel.

La circa un an de la incidentul care l-a făcut cunoscut, tânărul, a decis să-și pună capăt zilelor, aruncându-se în gol de la circa 13 metri, de la etajul 4 al blocului în care locuia.

Impactul a fost unul destul de violent, iar leziunile incompatibile cu viața.

„S-a auzit o garnitură puternică. Am ieșit la fereastră să văd ce s-a întâmplat și l-am văzut pe bărbatul acela jos. Nu l-am recunoscut, însă după ce s-au uitat cei de la SMURD la el, l-am recunoscut. Era praf, sânge pe asfalt, zob săracul. E băiatul administratorului de la blocurile astea de aici, îl știam,  era liniștit, asta până l-am văzut gol pe terasă la D 19. Eu am auzit apoi că l-au internat de mai multe ori la Spitalul de boli psihice de la Vedea, că mai consuma si halucinogene, mai si bea, lus tigari combinația ideală pentru ce a făcut acum… asta a fost alegerea lui. Pacat că alții se luptă să trăiască iar el s-a luptat să moară”, spune unul dintre martori, Ilie S.

La fața locului au ajuns imediat cadrele Detașamentului de Pompieri Câmpulung cu un echipaj SMURD dar si polițiștii musceleni, cei care au demarat cercetarile in acest caz.

Trupul neînsuflețit al tânărului de 29 de ani a fost transferat la SML unde i se va face necropsia si va fi stabilită cauza reală a decesului.

About The Author

Related posts