A trecut o săptămână…El este de acum îngerul munților!
A trecut o săptămână…El este de acum îngerul munților!

A trecut o săptămână…El este de acum îngerul munților!

A trecut o săptămână…El este de acum îngerul munților! Câmpulungeanul Gabi Stănoiu a murit pe munte în timp ce însoțea niște studenți  în vârful Moldoveanu din Făgăraș pentru o incursiune.
La un moment dat conducătorului de grup, asistentului universitar, Gabi Stănoiu i-a căzut rucsacul la câțiva metri și s-a dus să îl ia.
A fost momentul în care a alunecat într-o râpă. Studenții cu care era au coborât după el sa îl ajute. Profesorul, de 28 de ani, a fost rănit la cap și a murit la scurt timp.
Tânărul mort pe munte locuia în București, unde era asistent universitar la Universitatea din București. Gabi Stănoiu avea doar 28 de ani, iubea muntele și era obișnuit cu traseele dificile. Dovadă stau toate pozele de pe pagina sa de socializare.
La o săptămână de la pierderea fratelui, Adrian Stănoiu i-a fpcut un film și i-a scris rândurile de mai jos:

,,Dragul meu frate, mă consolez cu ideea că ai rămas în locul pe care îl iubeai cel mai mult, Vârful Moldoveanu. De fiecare dată când o să te vizităm, o să te găsim la fel de entuziasmat și bucuros să vezi pe chipurile noastre uimirea în fața frumuseții naturii. O să ne aștepți cu nerăbdare, o să te îngrijești de sigurața noastă și o să ne fotografiezi în cele mai frumoase ipostaze. Până atunci, noi toți o să ne amintim de tine cu bucurie în suflete, la fel ca în versurile melodiei de pe fundal care îți plăcea atât de mult. Să știi însă că aici ne lipsești enorm.

Dragi prieteni și cunoscuți ai lui Gabriel, fiți fericiți, bucurați-vă în fiecare zi de viață și construiți amintiri frumoase alături de cei dragi pentru că asta este esența vieții.
Cât a fost printre noi, fratele meu a trăit frumos, a făcut ceea ce i-a plăcut cel mai mult și a fost mereu recunoscător pentru ceea ce viața i-a oferit, însă el este dovada faptului că existența noastră în această lume este întotdeuna mai scurtă decât ne închipuim. 
Doresc pe această cale să vă mulțumesc pentru mobilizarea impresionantă și pentru că ne-ați fost alături atât fizic cât și sufletește în aceste momente de durere pofundă. 
El este de acum îngerul munților”, a scris Adrian Stănoiu pe pagina de socializare.

About The Author

Related posts