A venit tocmai din Spania și a murit la mânăstire!

A venit tocmai din Spania și a murit la mânăstire!

A venit tocmai din Spania și a murit la mânăstire! O femeie de 50 de ani din Buzău a venit ieri împreună cu soțul ei și rudele apropiate la mânăstirea Cetățuia Negru Vodă, din Cetățeni într-un pelerinaj. Era venită în vacanță în România și vroia să se bucure de locurile frumoase ale țării în care s-a născut!

Femeia care avea 140 de kg a urcat pe drumul anevoios până la mânăstire, unde s-a rugat și s-a bucurat de locul minunat pe care l-a văzut pentru prima dată. Dar și pentru ultima dată, deoarece după ce a plecat de la mânăstire a mers câțiva metri și s-a prăbușit brusc într-o prăpastie de vreo 17 metri. Se pare că i s-a făcut rău și i-au alunecat picioarele pe nisip și bolovani.

Familia ei nu a realizat ce se întâmplă, cu toții au auzit o bubuitură puternică și au văzut cum crengile copacilor se mișcau, numai așa și-au dat seama că femeia de 50 ani nu mai este lângă ei și că i s-a întâmplat ceva rău.

Când au ajuns lângă ea au constat că prezenta semne incompatibile cu viața. S-au speriat îngrozitor și au sunat imediat la 112, pentru a solicita ajutor.

La fața locului a ajuns un echipaj Smurd de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung. Salvamontiștii câmpulungeni au intervenit în forță pentru a ajuta alături de pompieri la degajarea și predarea trupului neînsuflețit al femeii unui echipaj de medicină legală sosit la fața locului de la Pitești.

A fost o intervenție greoaie de cel puțin cinci ore datorită drumului abrupt, zona fiind considerată Golgota muscelenilor. De la drumul național până la mânăstire se parcurge pe un traseu abrupt ce circa o oră prin pădure, doar pe urcare.

 

About The Author

Related posts