Accident la intrarea în municipiul Câmpulung!

Accident la intrarea în municipiul Câmpulung!

Accident la intrarea în municipiul Câmpulung!

Duminică au fost trei ceasuri rele pentru trei conducători auto. Toți trei conduceau câte un autoturism marca Logan.

La intrarea în Câmpulung dinspre Pitești, în zona Peco Petrom, cele trei mașini s-au ciocnit, iar în urma acesteui eveniment între cei trei conducători auto și ocupanții mașinilor a isbucnit un scandal care s- lăsat cu pumni și palme.

,,Se încăieraseră acolo lângă stația de benzină. Am văzut incidentul și pe traseu am găsit un echipaj al Poliției Locale din Câmpulung. Erau doi musceleni de-ai noștri, Vătășescu și Chira. Erau în centru asigurau o zonă unde fusese un eveniment. Le-am spus ce am văzut și au plecat ei acolo. Am înțeles că au stopat totul. Între timp cei doi au solicitat sprijin și de la Poliția Națională care s-a dus la Peco și cu jandarmii,, spune un câmpulungean care a observat tot incidentul de la Peco.

Polițiștii din cadrul Poliției Locale au identificat conducătorii auto, au gestionat cazul până la sosirea cadrelor Poliției Câmpulung.

Nu s-au înregistrat victime, numai pagube materiale. Traficul rutier în zonă, a fost fluidizat de cadrele de la Poliția Locală, până la eliberarea carosabilului.

About The Author

Related posts