Accident mortal în comuna Rucăr! Victima este o fetiţă de doar 3 ani!
Accident mortal în comuna Rucăr! Victima este o fetiţă de doar 3 ani!

Accident mortal în comuna Rucăr! Victima este o fetiţă de doar 3 ani!

Joi dimineaţă la 112 s-a anunţat că pe raza comunei Rucăr, zona Suseni, s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea gravă a unei fetiţe. La faţa locului s-a deplasat un echipaj al ambulanţei Argeş, dar şi echipa operativă a Poliţiei Câmpulung. Micuţa a intrat imediat pe mâna medicilor, a fost resuscitată, însă inima ei a încetat să mai bată!
Era vorba despre fiica cea mică a lui Ionuţ Bălan. Familia Bălan a fost greu încercată în ultimele luni. După ce acum ceva vreme focul le-a mistuit o pensiune din zona Rucăr, apoi viitura din iunie le-a măturat totul prin gospodărie, acum mezina familiei a decedat în urma unui accident rutier. Familia mai are un băieţel de 6 ani.

Accidentul pare unul stupid, iar dacă în locul fetiţei de doar 3 ani se afla un om matur, nu se ajungea la deces, poate nici nu era considerat accident, însă trupul firav al micuţei de doar 3 anişori nu a suportat izbitura.
Micuţa se afla cu bunica ei pe drum, se plimbau. Nu era prima oară când bunica, dealtfel o femeie în putere, îşi plimba nepoţica. Joi de dimineaţă, fetiţa s-a smucit din mâna bunicii şi a sărit în faţa unui autoturism marca Logan care rula pe strada respectivă. Fetiţa a fost lovită cu partea dreaptă faţă, în zona farului, iar lovitura de la cap a fost, se pare, cea care a făcut diferenţa între viaţă şi moarte. De faţă era şi mama fetiţei, spun martorii, însă totul s-a petrecut atât de rapid încât nimeni nu a mai putut să reacţioneze în vreun fel.
Preluată de cadrele medicale de pe ambulanţa sosită în timp scurt de la spitalul Rucăr, micuţa a resuscitată timp de circa două ore, însă inima ei a refuzat să mai bată. Copila a decedat pe drum spre spitalul Câmpulung.
Aici au venit de urgenţă şi părinţii copilei dar şi bunica. Toată familia, dar şi rudele sosite la Câmpulung erau în stare de şoc. Bunica, cea din mâna căreia a fugit micuţa era vizibil afectată, iar acesteia i-au fost acordate îngrijiri medicale.
Trupul neînsufleţit al micuţei a fost transferat în Laboratorul de Tanatologie din cadrul Spitalului Câmpulung în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului.
Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pe numele conducătorului auto. Cercetările sunt efectuate de poliţiştii Biroului Rutier Câmpulung.

About The Author

Related posts